Acest website utilizeaza cookies. Te rugam sa-ti setezi preferintele.


Preferinte cookies Accepta
Consultatie online
profile image

Dr. Meditravel TRATAMENT IN STRAINATATE

Cardiologie,Chirurgie generala,Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala,Chirurgie pediatrica,Chirurgie plastica,Chirurgie toracica,Chirurgie vasculara,Endocrinologie,Gastroenterologie,Hematologie,Medicina nucleara,Navigator medical,Nefrologie,Neurochirurgie,Neurochirurgie pediatrica,Neurologie,Oncologie,Ortopedie,Radioterapie,Urologie

profile image

Pret Evaluare Online

Te rugam sa selectezi unul dintre serviciile oferite de catre medic:

Evaluare de caz este prima consultație a unui caz medical

Control reprezinta următoarele consultații ale cazului în decurs de 3 luni

Zona consultatii

SECTOR 1, BUCURESTI

Domenii de interes

✅ Vă oferim acces la cele mai bune spitale din străinătate! ✅ Tratament în străinătate sau Second Opinion ✅ Consultanță completă ✅ Soluții integrate ✅ Tehnologii medicale de top ✅ Excelență medicală ✅ Spitale din Turcia- Austria- Israel- Franța- Germania SPECIALIZĂRI: ✅ONCOLOGIE clinici de top din străinătate Consultație online/ Second Opinion în scris (Tumor Board). Tratament complet în străinătate. ✅CHIRURGIE PLASTICĂ ȘI ESTETICĂ În cadrul celui mai mare grup medical din Turcia ✅TRATAMENTE CARE NU SUNT DISPONIBILE ÎN ROMÂNIA Gamma Knife cu aparatură de top, terapia cu protoni, terapia radionuclidică și multe altele!

Specializari/certificari

Vezi toate detaliile pe: www.meditravel.ro Sau sună-ne acum la 0751.180.180. pentru mai multe detalii! (Nu uita să precizezi că vii de pe platforma Medicentrum!). Vei discuta toate detaliile cu un consultant Meditravel, care te va informa despre posibilități, pașii de urmat și costurile estimate.