Acest website utilizeaza cookies. Te rugam sa-ti setezi preferintele.


Preferinte cookies Accepta
profile image

Belgin ASAN

Medic Specialist Cardiologie

profile image

Pret Evaluare Online

Te rugam sa selectezi unul dintre serviciile oferite de catre medic:

Evaluare caz - 150 lei

Control - 80 lei

Chat - 40 lei

Evaluare de caz este prima consultație a unui caz medical

Control reprezinta următoarele consultații ale cazului în decurs de 3 luni

Zona consultatii

SECTOR 1, BUCURESTI

Domenii de interes

Sunt medic specialist în cardiologie. Am profesat timp de 8 ani in Germania in Clinicile St-Vincenz si Philipusstfit Essen ca medic rezident, ulterior ca medic specialist in cardiologie clinica si cardiologie interventională.


În anul 2021 am obținut Atestatul European de cardiologie ESC „European Examination in Core Cardiology“ , iar în anul 2020 Atestatul DGK de medic cardiolog intervenționist Essen, Germania.

Mă bucur că pot profesa în Romania și pot ajuta în tratamentul invaziv al infarctului miocardic prin procedura de Coronarografie și implantare de Stent-Coronarian.

Am experiență în proceduri de diagnostic non-invaziv (efectuarea Ecocardiografiei transtoracice și transesofagiene) Ecografie Doppler a vaselor arteriale și venoase periferice precum.

În ultimii ani am avut ocazia să tratez pacienți cu hipertensiune arterială, insuficență cardiacă și pacienți cu infarct miocardic precum și cardiopatie ischemica.

Sunt membru în următoarele organizații: Societatea Germană de Cardiologie (DGK) , Grupul de lucru pentru cardiologie intervențională (AGIK) și European Society of Cardiology ESC.


Mă bucură faptul că mi-am echivalat specializarea în București și că pot să îmi tratez pacienții după standardele europene deprinse în ultimii 8 ani de studiu și practică în Germania.

Specializari/certificari

  • Atestatul de medic European de cardiologie  ESC. European Examination in Core Cardiology 2020
  • Atestatul de medic interventionist in Coronarografie 2021
  • Ateststul de medic cardiolog in urgenta-ATI 
  • Atestat Ecografie Cord si Eco Transesofagian 2017 Germania
  • Sunt membru în următoarele organizații: Societatea Germană de Cardiologie (DGK) , Grupul de lucru pentru cardiologie intervențională (AGIK) și European Society of Cardiology ESC.